It's Funny

Ja, tänk att livet är så tokigt ibland. En bergdalbana helt enkelt. Ena dagen är man on top och nästa vet man aldrig. Ja, så är det bara. Finns inget att grubbla om egentligen, bara acceptera och lära sig.
Livet är verkligen som en bok man aldrig slutar skriva. Precis som vädret, ena stunden är det soligt den andra kan det regna.
 
Att man blir klokare genom tiden är ju så klart sant också. Iblande krävs det lite mera för vissa men man kommer dit förr eller senare. Tänk om man hade haft samma erfarenheter som man har nu för typ 20 år tillbaka. Då hade kanske mycket sett annorlunda ut idag. Eller kanske inte.. hmmm.. Det är ju det som är mysteriet i det hela, you never know.
 
 Vad är tro för något? Jo, det är den trygga vissheten om att något som vi önskar också kommer att hända. Det är övertygelsen om att det som vi hoppas på verkligen väntar oss, även om vi inte kan se det framför oss.
 
Hebreerbrevet 11:1
 
God works in mysterius ways. Så förlita dig inte på denna värld eller vad den har att erbjuda. llt finns inte där. Just have faith, don´t lose hope and just love. Det kommer man långt på.
 
I'ts funny how things don't work out....
I'ts funny how they do....